sunnuntai 29. heinäkuuta 2012
Kastejuhla: Väinämöisen palttoonnapit graavilohitäytteellä
Näitäkin tein ensimmäistä kertaa. Olivat tosi hyviä ja helppoja, kaikki meni myös näistä! Koska suolaiseen kakkuun tuli kinkkua, laitoin näihin lohta. Tällä määrällä täytettä täyttää ainakin 40 palttoonnappia.
Väinämöisen palttoonnappeja
2 prk smetanaa
100 g turkkilaista jogurttia
300 g graavi(tai kylmäsavu)lohta
0,5 dl tuoretta tilliä
0,5 dl tuoretta ruohosipulia
loraus sitrunaamehua
mustapippuria
Hienonna lohi sekä tilli ja ruohosipuli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja mausta sitruunamehulla sekä mustapippurilla. Täytteen voi joko lusikoida tai pursottaa ruisleipästen päälle. Koristeluun tilliä. Täytteen tein jo edellisenä iltana ja pursotin nappien päälle muutama tunti ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nuo napit ovat jokakesäistä suomiherkkua minulle :).
VastaaPoistaMinä tein näitä ensimmäistä kertaa :)
PoistaMiu pitäs saaha tollanen tarjoiluastia missä siulla noi napit on.
VastaaPoistaIkeasta..
PoistaOoh...no sinnehä myö suunnataa parin viikon päästä :D
Poista