lauantai 22. joulukuuta 2012

Vuohenjuusto-punajuuripalat



Hassusti minä näköjään haksahdan aina yhteen ruoka-aineeseen jota tuleekin käytettyä useammassa kokkauksessa. Edellisen hullaantumisen kohteena oli puolukka, tällä kertaa vuohenjuusto. Yhdestä vuohenjuustopötkylästä sain taiottua kolmenlaista tarjottavaa! Hyvää ja hyödyllistä. Vuohenjuusto ja punajuurihan ovat lähestulkoon parhaita kavereita. Nämä helpot suolapalat tein mammakerhon pikkujouluihin. Mammakerhossa olen Kainalokanan kanssa käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti. Tai no, lähinnä minä olen käynyt ja Kainalokana on nukkunut ulkona vaunuissaan.. Pikkujouluissa tytärkin oli jopa hereillä ja menossa mukana!

15 vuohenjuusto-punajuuripalaa

5 lehtitaikinalevyä
1/3 vuohenjuustopötköstä
n. 2 dl punajuurikuutiota
pizzamaustetta
1 muna

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa jokainen levy kolmeen osaan. Lusikoi taikinapalojen päälle punajuurikuutioita, sen päälle kahtia leikattu vuohenjuustoviipale (että mahtuu paremmin) ja ripottele pinnalle pizzamaustetta. Voitele reunat kananmunalla. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!