maanantai 4. helmikuuta 2013

Borssikeitto


Jääkaapissa maleksi pari porkkanaa ja perunaa, ja joulusta jääneitä punajuuria sekä suolakurkkuja. Siinähän on lähestulkoon kaikki borssikeiton ainekset! Melkein.

2 porkkanaa
2 perunaa
0,5 kiinankaalia
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 dl punajuurikuutioita
1 dl suolakurkkukuutioita
450 g jauhelihaa
1 kasvisliemikuutio
loraus balsamicoa
ripaus sokeria
ripaus suolaa
persiljaa

Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Huuhtele kaali ja paloittele se. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha sipuleiden kanssa teflonkattilassa ja lisää perunat, porkkanat, kiinankaali, vesi, liemikuutio, balsamico, sokeri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.  Lisää punajuuri- ja suolakurkkukuutiot sekä persilja. Tarjoa smetanan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!