maanantai 4. helmikuuta 2013
Borssikeitto
Jääkaapissa maleksi pari porkkanaa ja perunaa, ja joulusta jääneitä punajuuria sekä suolakurkkuja. Siinähän on lähestulkoon kaikki borssikeiton ainekset! Melkein.
2 porkkanaa
2 perunaa
0,5 kiinankaalia
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 dl punajuurikuutioita
1 dl suolakurkkukuutioita
450 g jauhelihaa
1 kasvisliemikuutio
loraus balsamicoa
ripaus sokeria
ripaus suolaa
persiljaa
Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Huuhtele kaali ja paloittele se. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha sipuleiden kanssa teflonkattilassa ja lisää perunat, porkkanat, kiinankaali, vesi, liemikuutio, balsamico, sokeri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä. Lisää punajuuri- ja suolakurkkukuutiot sekä persilja. Tarjoa smetanan kanssa.
Tunnisteet:
Keitot,
Muiden maiden makuja
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!