maanantai 18. maaliskuuta 2013

Juustotorttu


Tosi helppo ja hyvä juustokakkumainen jälkkäri arkeen, kuten reseptin alkuperäinen tekijä Hayley blogissaan kertoo. Minun aikaan saamastani ruttutorttusesta ja Hayleyn kauniista paistoksesta ei kyllä voi puhua edes samana päivänä! Torttunen oli uunissa ohjeen mukaan 50 minuuttia joka meidän uunissamme oli liikaa, plus että en ehtinyt vahtia tortun kypsymistä paimentaessani kotona vilistävää pikku apinaa.. No, maku oli kuitenkin hyvä mansikkahillon kerta lusikoituna.

200 g maustamatonta tuorejuustoa
0.5 dl sokeria
2 munaa
1 dl maitoa
2 rkl appelsiinin mehua

Sekoita tuorejuuston sekaan sokeri, ja vatkaa joukkoon myös munat, maito ja appelsiinin mehu. Kaada seos voideltuun irtopohjavuokaan (16 cm), jonka pohjaan on pingotettu leivinpaperi. Aseta ritilä uunissa keskitasosta yhden askeleen alaspäin, ja paista torttua 200 asteessa noin 50 (n.40?) minuuttia. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!