tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tomaattinen soijarouhe-kasvislasagne


"Huomenna ja sunnuntaina syödään soijarouhe-kasvislasagnea, siis lasagnea soijarouheesta."
"Okei."

Silti pettymys oli suuri kun lasagnea syödessä paljastui että siinä ei ollutkaan lihaa. Miehillä valikoiva kuulo? Hyvää tämä silti oli, vaikkei lihaa sisältänytkään.

9 lasagnelevyä
2 dl soijarouhetta
4 dl vettä
500 g tomaattimurskaa (+ lisää vettä tarvittaessa)
suolaa
mustapippuria
chilimausteseosta
paprikajauhetta
pizzamaustetta
1 kesäkurpitsa
pala myskikurpitsaa
pakastemaissia
juustoraastetta

Turvota soijarouhe vedessä ja lisää maun mukaan mausteita sekä tomaattimurska. Viipaloi kesäkurpitsa ja myskikurpitsa. Kokoa lasagne kerroksittain uunivuokaan; tomaattikastike, lasagnelevyt, kurpitsojen viipaleita ja maissia, tomaattikastiketta.. Jätä päällimmäiseksi kerros tomaattikastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Tätä pitää kokeilla, hiukan on tuo rouheen kokeilu vasta testaamisasteella, mutta muutamia hyviä reseptejä on jo tallessa, kiitos tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) soijarouheeseen jää kyllä koukkuun!

      Poista

Kiitos kommentistasi!