sunnuntai 15. syyskuuta 2013
Texmexpizza
Kas tässä, yksi parhaista pizzoista mitä Apukokki on koskaan syönyt. Itsekin voin todeta että kyllä oli hy-vää. Texmexpizzan idean sain Puolialaston kokki- blogin Elmeriltä, joka viettää perheensä kanssa pizzaperjantaita. Meillä sama perinne toteutuu useimmiten sunnuntaisin. Herkulliset kiitokset!
Texmexpizza syntyy perinteisen vehnäjauhopohjan päälle seuraavilla täytteillä
Ennen uunia:
- tomaattikastikkeena mietoa taco-kastiketta
- juustoraastetta
- paistettua jauheliha+sipuli+valkosipulia, maustettu savupaprikalla, mustapippurilla ja suolalla
- punaisia jalapenoja
Uunin jälkeen:
- maissinachoja
- rucolaa
- valkosipulista salaatinkastiketta
Perfecto!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämä texmexpizza oli taivaallista, yksi parhaista ever! :)
VastaaPoistaTätä syödessä lähinnä vain huokailtiin että miten voi pizza olla näin hyvää :D
PoistaEi ole tullut kyllä mieleenkään laittaa maissilastuja pitsan päälle! Mutta tämä kuulostaa niin erikoiselta, että täytyy kokeilla. Varsinkin kun te tätä syöneet niin kovasti kehutte! :D
VastaaPoistaTodellakin suosittelen kokeilemaan! Tämä pizza tulee niin satavarmasti jäämään meidän vakkaripizzalistalle. Kuola valuu pelkästä ajatuksestakin :D tulehan kertomaan miten sun suuhun sopi nämä maut!
PoistaHeeei, kiva kuulla, että maistui! Tämä pizza jäi kyllä mullakin erityisesti mieleen, vaikka pizzoja tuli kokeiltua laidasta laitaan.
VastaaPoistaVoisikin tehdä tätä taas seuraavana pizzasunnuntaina!
Poista