torstai 19. syyskuuta 2013

Tonnikalabagel


Tällä kertaa tein aina niin ihanien bageleiden täytteeksi tonnikalatahnan, joka oli huhhuh niin tulista! Käytin chilitonnikalaa, en muista että aiemmin se olisi saanut hien kohoamaan otsalle mutta nyt chili potki kyllä kunnolla. Tahnan lisäksi täytteenä oli salaattia sekä paprikaa.

Tulinen tonnikalatäyte bageleille

chilitonnikalaa
kermaviiliä
suolakurkkupikkelssiä
mustapippuria
suolaa

3 kommenttia:

  1. Tonnikala ja bagelit= mä niin tykkään. Ilman hikeä kyllä! :D

    VastaaPoista
  2. Mistä ostit nuo bagelit? Itse en ole löytänyt ainakaan mistään normi ruokakaupoista:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Citymarketista ostan Pirkan seesambageleita, vakuumipakattuja ovat ja oikein kelpo rinkeleitä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!