maanantai 18. toukokuuta 2015

Päivämme kahvilanpitäjinä part 2: Bebé & Paakkelssi torikahvila

Kuva: Markus Lumipuu

Hauska, herkullinen ja hyytävä ravintolapäivä on takanapäin! Kyllä kakkujen leipominen sekä myyminen on vaan ihanaa, ensimmäinen suorastaan intohimo. Pienen pieni haave omasta kahvilasta kytee mielessä edelleen, mutta toistaiseksi satunnaiset ravintolapäivät ovat pitäneet minut tyytyväisenä. Ehkäpä joskus.. Jäätävän hyytävästä tuulesta huolimatta Bebé & Paakkelssi-kakkukahvilamme Kuopion torilla oli kertakaikkiaan menestys! Avasimme 9.30, ja puolen päivän tienoilla suurin osa kaakuista oli jo myyty. Herkkujen päälle ymmärtäviä asiakkaita riitti paikoin jonoksi asti, eikä kahvilamme aukioloaikaan montaa hiljaista hetkeä sisältynyt. Lounaaksi ostettuja lihiksiä haukkailtiin kun ehdittiin, ja lämmitettiin myös mikrossa. Kaikki meni niin nappiin, että päätimme siltä istumalta ottaa saman uusiksi.

16.8. Bebé & Paakkelssi aukeaa jälleen uusin suussasulavin herkuin! 
Kiitokset kaikille upeasta kahvilapäivästä

Bebé & Paakkelssi-kakkukahvilan menu oli seuraava:

Tiramisukakku
Rocky Road-kakku
Omena-kookoskakku
Kinuski-suolapähkinäkakku
Sitruuna-ja aprikoosimacarons 
Ricotta-basilikakakku
Feta-meetvurstibostonkakku

Tässäpä kuvia herkullisesta päivästämme. Reseptejä kyseisiin kakkuihin on tulossa sekä minun että kahvilakumppanini blogiin (Noppasoppa-ruokablogi) lähiaikoina!
4 kommenttia:

 1. Oi, olipas teillä houkuttelevaisen näköiset myyntiartikkelit!
  Itsekin pääsin nyt ekaa kertaa ravintoloitsijaksi ja olipas se vain mukava päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitoksia! Pahoittelen viivettä vastauksessa. Menenkin saman tien lukemaan sinun postauksesi omasta ravintolapäivästäsi! :)

   Poista
 2. Ai miten herkullisen näköisiä kakkuja ja muita herkkuja! Olispa ollut valinnanvaikeus, jos olisin tuohon aikaan Kuopion torille eksynyt :) Pitää varmaan pistää muistiin, että osallistutte myös seuraavaan Ravintolapäivään, niin voi vierailla kotikonnuilla sitten niihin aikoihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja pahoittelen sinullekin vastauksen viivästymistä! Kiitos paljon kommentistasi ja ehkäpä ensi viikon sunnuntaina pääset paikalle ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!