sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ban-vadoffee


Uusi, herkullinen makuyhdistelmä -offee-kakkujen sarjaan! Tällä kertaa yhdistin banoffeehen vadelmia, ihan todella herkullista. Olenkin jo kokeillut vaikka mitä keksi-toffee-kerma-marja/hedelmä-kakkua, kas tässä listaus:

Puoloffee
Manoffee
Omenoffee
Mustoffee
Banoffee
Heroffee
Man-ban-mustoffee

Oma lempparini on edelleen puoloffee, puolukan ystävä kun olen. Mutta ihan yhtä hyvällä halulla olen syönyt näitä kaikkia muitakin -offeita. Kuuden erilaisen ja kahden yhdistelmä-offeen lisäksi näihin kakkuihin voisi sopia myös persikka, kirsikka, nektariini, päärynä, karpalot... To be continued!

Tämän postauksen myötä..

♥ Hyvää ystävänpäivää! 


Ban-vadoffee-kakku

Pohja:

300 g Digestive-keksejä
100 g voita

Täyte:

1 prk (397 g) kondensoitua maitoa toffeeksi keitettynä
1-2 banaania viipaleina
rasiallinen vadelmia
1 prk (2,5 dl) Flora Vispiä

Koristelu:

banaania
vadelmia
Digestive-keksejä
tummaa suklaata

Hienonna keksit monitoimikoneessa ja lisää joukkoon sulatettu voi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille, laita vuoka hetkeksi jääkaappiin. Levitä jo aiemmin toffeeksi keittämäsi kondensoitu maito pohjan päälle. Asettele toffeen päälle bananiviipaleita ja vadelmia. Vaahdota Flora Vispi ja levitä se vuokaan. Koristele kakku banaanilla, vadelmilla, keksipaloilla ja tummalla suklaalla.

4 kommenttia:

  1. Vadelma varmasti toimisi omaan makuuni perfect, pistämpä tämän korvantaakse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva! Tämä oli muiden toffeekakkujen lisäksi ihana herkku :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Noora! :) oletko itse tehnyt mitään toffeekakkuja?

      Poista

Kiitos kommentistasi!