maanantai 7. kesäkuuta 2010

Italialainen vihannesvuokaleipä


Pohja: 0,5 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl öljyä
1 kuivahiivapussi
1 dl vettä
0,5 tl suolaa
2 dl vettä
2 dl vehnäjauhoja
2 dl hiivaleipäjauhoja (/ohrajauhoja)

Täyte: 0,5 kesäkurpitsaa
0,5 paprikaa
1 rkl öljyä
10-12 kirsikkatomaattia
1 tl oreganoa
0,5 tl suolaa
1 dl emmental-juustoraastetta

Lämmitä sipulit mikrossa. Sekoita kuivahiiva jauhoihin. Valmista taikina ja anna kohota 20 min. Suikaloi paprika ja kesäkurpitsa, ruskista hetken aikaa öljyssä pannulla. Halkaise kirsikkatomaatit. Voitele irtopohjavuoka taputtele taikina tasaisesti pohjalle. Levitä päälle vihannekset, oregano, suola, tomaatit ja juustoraaste. Kohota 20 min. Paistaa 200 asteessa 15 min uunin keskivaiheilla ja 5 min osaosassa jotta pinta saa kauniin värin.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!