lauantai 12. kesäkuuta 2010
Porsaan filepihvi ja feta-bataattipaistos
Grillausmahdollisuutta meillä ei valitettavasti ole, mutta oikein mehevänmaistuva oli pihvi ihan pannullakin paistettuna. Bataatti-fetapaistoksen ohjeen löysin Kettuterroristilta, mutta muunsin sitä vähän mausteiden osalta. Kantarellikastike Blå Bandin.
Pihvit: pippurimarinoitua porsaanfileetä
Bataatti-fetapaistikkeet:
2 pientä bataattia
1 prk fetaa öljyssä
timjamia
chilijauhetta
mustapippuria
paprikajauhetta
suolaa
Kuori, paloittele ja paista bataattikuutioita pannulla kunnes hieman pehmenevät. Lisää joukkoon haarukalla hiukan murusteltu feta sekä mausteet. Kypsennä kunnes bataatti on kypsää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mukavaa, kun jättämäsi kommentin avulla löysin blogiisi!:) Täällä en ole tainnut ennen poiketakaan. Kiva, kun olit myöskin paistostani kokeillut ja tykännyt.:)
VastaaPoista