lauantai 12. kesäkuuta 2010

Porsaan filepihvi ja feta-bataattipaistos


Grillausmahdollisuutta meillä ei valitettavasti ole, mutta oikein mehevänmaistuva oli pihvi ihan pannullakin paistettuna. Bataatti-fetapaistoksen ohjeen löysin Kettuterroristilta, mutta muunsin sitä vähän mausteiden osalta. Kantarellikastike Blå Bandin.

Pihvit: pippurimarinoitua porsaanfileetä
Bataatti-fetapaistikkeet:

2 pientä bataattia
1 prk fetaa öljyssä
timjamia
chilijauhetta
mustapippuria
paprikajauhetta
suolaa

Kuori, paloittele ja paista bataattikuutioita pannulla kunnes hieman pehmenevät. Lisää joukkoon haarukalla hiukan murusteltu feta sekä mausteet. Kypsennä kunnes bataatti on kypsää.

1 kommentti:

  1. Mukavaa, kun jättämäsi kommentin avulla löysin blogiisi!:) Täällä en ole tainnut ennen poiketakaan. Kiva, kun olit myöskin paistostani kokeillut ja tykännyt.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!