maanantai 7. kesäkuuta 2010

Vadelma-jogurttitorttu


Pohja: 2 munaa
1 dl fariinisokeria
0,5 dl perunajauhoja
3/4 dl vehnäjauhoja
0,5 tl inkiväriä
0,5 tl leivinjauhetta
loraus öljyä

Kostutus: 0,5 dl vaaleaa mehua, esim. omena

Täyte: 2 dl maustamatonta jogurttia
0,5 dl sokeria
ripaus inkivääriä
1 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
vadelmia

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon. Voit paistaa tortun esim. irtopohjavuoassa tai piirakkavuoassa. 175 astetta 15-20 min. Anna pohjan jäähtyä ja valmista täyte. Valuta jogurtista ylimääräinen neste pois esim. kahvin suodatinpussissa. Sekoita kaikki aineet keskenään. Kostuta pohja, levitä täyte päälle ja koristele vadelmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!