keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Suolaiset muffinsit, part two

Iltapalaksi taas muffeloita, edelliset olivat kinkku-paprika-sinihomejuustotäytteisiä. Näissä makuina olivat kinkku-ananas-valkosipuli, ja keittiömme molempien kokkien mielestä ensimmäiset muffinsit olivat maukkaampia, lienee sinihomejuuston ansiota. Melko paljon taikinaan saa laittaa mausteita, esim. ohjeessa mainittuja kuivattuja yrttejä. Myös mustapippuri, paprika- ja chilijauhe saattaisivat maistua näissä.

Taikinaa tuli jostain syystä nyt enemmän kuin ensimmäisellä kerralla vaikka mittasuhteet olivat samat. Muffinsivuoka täyteen ja 4 paperivuokamuffeloa. Jälleen en voi olla ylistämättä muffinsivuokaani; leivonnaiset irtoavat unelmaisesti kun taas paperivuokiin tarttuvat kuin henkensä edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!