lauantai 8. tammikuuta 2011

Tomaatti-raviolikeitto

Tämän reseptin nappasin K-Ruoka Pirkka- lehdestä. Tulisuuteen tottuneena käytin tavallisen ruokakerma sijasta chili-ruokakermaa joka toikin keittoon kivasti potkua.

1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 rkl öljyä
1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
2,5 dl vettä
1,5 tl kasvisfondia
1 tl timjamia
1 tl mustapippuria
hyppysellinen sokeria
1 pkt (250 g) juustoravioli-tuorepastaa
1 tlk (2 dl) (chili)ruokakermaa

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, fondi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia. Lisää raviolit ja keitä vielä noin 3 minuuttia, kunnes raviolit nousevat keiton pinnalle. Kaada joukkoon ruokakerma ja kuumenna. Tarkista maku, ripottele päälle oreganoa tai basilikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!