tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kanarialaisessa keittiössä kokattua

Pitää syödä hyvin että jaksaa.


Ensimmäisen aamun aamupala hotellin parvekkeella. Melkoisen erilainen miljöö kuin tämä ikiluminen kotimaa..


Jauhelihapihvit, pestopastaa ja kasviksia.


Broilerin fileetä, espanjalaisia makkaroita ja kasvispastaa.

Take awayta kanarialla: spaghetti bolognese. Erityismaininnan ansaitsee myös viereisen aidon italialaisen pizzerian pizzat. Ravintolaa pyöritti kolme italialaista enkä muista koskaan syöneeni yhtä hyvää pizzaa.

Paikallisista kaupoista löytyi myös maukkaita välipaloja: Quiche de verduras, kasvispiirakka.

Tortilla de patatas con cebolla, espanjalainen munakas.

Empanada de atún, tonnikalapiiras.
Ja sitten jotain makeaa, vähän vaan:

Mansikoita ja kermavaahtoa.

Hotellin naapurissa oli jäätelöbaari/leipomo. Ja sen huomasi. Elämäni ensimmäiset macaronit; pistaasi ja ananas. Edessä vaniljainen brownie.

Takavasen: paistettu juustokakku. Takaoikea: tiramisuleivos. Edessä: hyydydetty vadelmajuustokakku.


Flan de huevo, kananmunavanukas. Perinteinen espanjalainen jälkiruoka.


Ja eihän niiden lukemattomien karkkikauppojen ohi noin vaan kävellä, espanjalaisia irtokarkkea por favor! Kovia karamelleja ei tarjolla ollut juuri yhtään.

Grande finale, tuliaiset Makaronesian saaristosta:

- Torres Atrium- valkoviini
- kilo linssejä
- mustikkahilloa
- mangochutneyta
- suolaa ja mustapippuria (pitihän ne hotelliruoat jotenkin maustaa!)
- american pancakes- mix
- 6 minihillon valikoima (punaviinimarja, persikka, mansikka, viherluumu, vadelma, appelsiini)
- punaista ja vihreää mojo-kastiketta

Buen Provecho!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!