sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Basilikanmakuinen tomaatti-mozzarellasalaatti ja pestobroileria

Ihanan keväistä ruokaa, ja mmmmaukasta.

broilerinfileitä
suolaa ja mustapippuria myllystä
pestoa

Salaatti

125 g mozzarellapalloja
miniluumutomaatteja
1 dl täysjyväkuskusta
kourallinen tuoretta basilikaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
oliiviöljyä

Kypsennä kuskus kiehauttamalla 1 dl vettä johon kuskus lisätään. Anna nesteen imeytyä. Sekoita kulhossa mozzarellapallot, puolitetut miniluumutomaatit, suola, pippuri, oliiviöljy sekä hienonnettu tuore basilika. Lisää vähän jäähtynyt kuskus ja laita salaatti jääkaappiin pestobroilerin valmistuksen ajaksi. Paista kanafile pannulla kypsäksi, mausta molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Levitä fileen päälle lusikallinen pestokastiketta.

5 kommenttia:

  1. Niin herkullisen näköistä voisin syödä vaikka heti.

    VastaaPoista
  2. Olikin tosi herkullisen makuista, ja raikasta!

    VastaaPoista
  3. Tein itsekin tuota salaattia, tuli oikein herkullista ja niin ihanan kesäistä :)

    Laitoin töissä salaatin vahingossa mikroon, mutta eipä haitannut sekään- mozzarella suli kivasti salaatin sekaan :)

    VastaaPoista
  4. Varmasti lämmitettynä hyvää myös! :) ei hassumpi idea.

    VastaaPoista
  5. Oon nyt tovin surffaillut blogissasi ja saanut mitä ihmeellisimpiä väläyksiä ;) Siispä tätä tehdään mökillemuutto-viikonloppuna :P Tuntuu niin kesäiseltä :) Pinaattista munakasrullaa kanalla pitää myös kokeilla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!