tiistai 19. huhtikuuta 2011

What a Gorgeous Blogger


Ruokailmiö muisti minua Tunnustuksella, kiitos! Tunnustuksen saajan tehtävä on vastata seuraaviin kysymyksiin ja antaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille.

1. Koska aloitit blogin? Pitkään muhinut blogiajatus koki kääntymisen käytäntöön 4. kesäkuuta 2010.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee? Ruokaa. Yhtä elämän suurimmista nautinnoista. Kirjoitukset koskevat enimmäkseen ruoanlaittoa ja reseptejä, jonkin verran leivontaa ja keittiöaiheisia hankintoja.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin bloigeihin nähden? Pidän blogiani suht perinteisenä ruokablogina, valmistamieni ruokalajien pääpointtina on keveys ja terveellisyys. Kokeilen mielelläni uusia ohjeita, sovellan ja muokkaan niitä meille sopiviksi. Muiden maiden keittiöt kiehtovat.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Olin jo pitkään valokuvannut huvimielessä tekemiäni ruokia, sekä aktiivisesti lueskellut ruokablogeja. Ajatus 1 + ajatus 2 = Inkiväärihillo!

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Onnistunut kuva ruokapostauksessa on tärkeä, eikä nykyisellä digipokkarillamme saa niin hyviä kuvia kuin toivoisin. Yhtä blogiin päätyvää kuvaa varten otankin n. 5-10 näpsäystä joista joku on mielestäni tarpeeksi käyttökelpoinen.

Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille, satunnaisessa järjestyksessä:

1. Rusinat pullasta
2. 10 000 Things
3. Lauran Tähti
4. Crème de la crème
5. Soosissa

3 kommenttia:

  1. Kiitos kaunis, Luumukka, ihana yllätys!

    VastaaPoista
  2. Tämäkin kiittää ja pokkaa, myös ihanasta blogistasi! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia näin jälkijunassa! :) Päätin sitten panna tunnustuksen eteenpäin, vaikka meinasikin laiskottaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!