tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesäkurpitsakeitto


Tämä keitto oli ihanan täyteläistä. Kesäkurpitsa maistui mukavasti kuten myös kolmen juuston ruokakerma. Raejuusto pinnalla antoi keitolle lisäruokaisuutta.

1 kesäkurpitsa
1 peruna
(1 porkkana)
1 sipuli
vettä sen verran että kasvikset peittyvät
öljyä
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
(kuivattua) persiljaa

Kuori ja paloittele peruna, porkkana ja sipuli. Paloittele kesäkurpitsa. Pyörittele kasviksia kattilan pohjalla öljyssä muutama minutti ja lisää vesi. Keitä kasvikset kypsiksi, soseuta sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma sekä mausteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!