keskiviikko 24. elokuuta 2011

Broileripastavuoka


Äiti oli meillä kyläilemässä menneenä viikonloppuna ja muunmuassa tätä broileripastavuokaa tein meille ruoaksi. Pasta nautittiin äidin tuliaisina tuomista Pentikin Iloinen puutarha- lautasista, kivasti sopivat syksyyn ja sadonkorjuuaikaan. Kiitos äiti!

1 sipuli
400 g broilerinsuikaleita
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
6 dl täysjyväcappelli-pastaa
1 tlk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa tai 1 tlk tomaattimurskaa
1 yksikyntinen valkosipuli
1 tl oreganoa
2 dl maitoa
100 g juustoraastetta

Hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita sekä broilerinsuikaleita kevyesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi. Valuta pasta ja kaada broilerin joukkoon. Murskaa tölkkitomaatteja haarukalla vähän pienemmäksi ja sekoita joukkoon oregano, kaada kana-pastaseoksen joukkoon. Lisää myös maito ja juustoraaste. Levitä uunivuokaan kerroksittain pasta-broileriseosta ja kastiketta. Paista 175 asteessa 30 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. ihana huomata,että lisäksi ruuan laitto taitojen on sinulla lämmin sydän:)

    VastaaPoista
  2. Ja nyt vasta hoksasin että pääset nähtävästi esteittä taas sivuilleni!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!