perjantai 12. elokuuta 2011

Broileripatonki


Herkulliset broileripatongit kahdelle lomalta palaavalle.

2 esipaistettua moniviljapatonkia
pestoa tai sweet chili- kastiketta
1 tomaatti
1 punasipuli
300 g broilerinsuikaleita (hunajamarinadissa)
1 pallo mozzarellaa
tuoretta basilikaa

Ruskista broilerinsuikaleet pannulla. Halkaiset patongit ja paista niitä ohjeen mukaisessa lämpötilassa 5 minuuttia. Ota patongit uunista ja levitä niiden päälle pestoa tai sweet chili- kastiketta. Laita sen jälkeen viipaloidut tomaatit, punasipuli ja mozzarella päällekäin patongin päälle ja paista vielä 5 minuuttia. Lusikoi päällimmäiseksi paistettua kanaa, makunautinnon kruunaa tuore basilika.

2 kommenttia:

  1. Ai että kun näyttää houkuttavalta! :)

    Ja suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan lisäsalaman järkkäriin. Helpottaa kyllä paljon kuvaamista sisällä. :) Ja ite en sillä kameran omalla salamalla suostuis missään nimessä ottaan kuvia.. Tulee hirveitä ylivalottuneita otoksia ja näyttää siltä kuin kuvat olis otettu tavallisella digikameralla. :P

    Katselin tuossa joku päivä Salkkarit-uusintoja (:D) ja pisti heti silmään, kun siinä yks ammattivalokuvaaja meni ottaan ulkona überhienolla järkkärillään kuvia sillä kameran omalla salamalla. Olin ihan "järkyttynyt" miten ne nyt sellasen virheen meni tekeen siinä, mutta mies vaan tokas ettei sitä kuitenkaan huomaa kuin pari prosenttia väestöstä. Musta sekin on jo liikaa! ;D

    Josko tämä nyt riittäisi tästä salama-avautumisesta! :D

    VastaaPoista
  2. Lisäsalama onkin hankintalistalla. Sillähän voi sitten heijastaa sen valon katon tai seinän kautta, kai oletan näin siis :D olen ihan amatööri järkkärikuvauksessa vielä. Tuo itse kamerahan on vasta alkua, siihenhän voi hankkia vaikka mitä herkkuja. Nyt jo iltojen pimetessä huomaa miten ankeita kuvia tolla järkkärin omalla salamalla sisätiloissa saa. Yritän sitten muokkailla niitä jokseenkin siedettävän näköiseksi.

    Ja totta, kauhee moka Salkkareissa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!