keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pinaattinen broilerimunakasrulla


Munakasrullapohja

1 pussi pakastepinaattia
4 munaa
3 dl maitoa
3/4 dl grahamjauhoja
3 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa

Täyte

400 g broilerinsuikaleita

1 sipuli
4 tuoretta herkkusientä
100 g (puoli purkkia) paprika-chilituorejuustoa
0,5 tl punaista currytahnaa
0,5 tl inkivääritahnaa
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria
kourallinen tuoretta persiljaa

Sulata pakastepinaatti ja valuta ylimääräinen neste pois. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää pinaatti, puolet maidosta ja jauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidot, rypsiöljy sekä ripaus suolaa. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia.

Valmista pohjan paistuessa täyte. Kuori ja hienonna sipuli, palottele herkkusienet. Kuullota sipuleita ja sieniä tilkassa oliiviöljyä kunnes sienistä alkaa neste haihtua. Siirrä syrjään. Ruskista broilerinsuikaleet. Lisää sipuli-sieniseos, tuorejuusto ja mausteet, sitruunanmehu ja hienonnettu persilja. Levitä täyte valmiin pohjan päälle ja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen rullaksi.

Tällä ohjeella tehty pohja osoittautui helpommin rullautuvaksi kuin aiemmin tomaattisessa munakasrullassa käyttämäni.

5 kommenttia:

  1. Mie tiiän, ettei se toimi ko tää yks Ahokas ei voi tehä sille mitään. -Marjo-

    VastaaPoista
  2. Ah, pinaattia. Mulla tuli kanssa tänään pinaatti piiras mutta koska kerkiän kirjoitella se on eri juttu.
    Minä sitten tykkään pinaatista.

    VastaaPoista
  3. ^^ Sun pitää perustaa bloggeriin blogi, ruvetaan toisillemme lukijoiksi! :) ja vakkarikommentaattoreiksi! :D

    VastaaPoista
  4. Ohan sitä tullu mietittyy...tuntuu vaa siltä et joutuu alkaa iha alusta..
    -Marjo-

    VastaaPoista
  5. Nyt pitäs toimii murkinoitten, mut mitää uutta siel ei kyl oo. -Marjo-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!