Kaapissa lojui purkillinen Espanjasta tuotuja linssejä jotka muotoutuivat pihveiksi. Lisukkeena täysjyväkuskus ja tartarkastike.
Intialaiset linssipihvit (n. 30 kpl)
400 g punaisia linssejä
2 porkkanaa
1 pienehkö kesäkurpitsa
1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 prk tomaattipyrettä
1 tl garam masalaa
ripaus jeeraa
1 tl suolaa
2 porkkanaa
1 pienehkö kesäkurpitsa
1 iso sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 prk tomaattipyrettä
1 tl garam masalaa
ripaus jeeraa
1 tl suolaa
2 tl chilijauhetta
2 tl basilikaa
2(3) kananmunaa
Valuta linssit (tai keitä ne kypsiksi). Raasta porkkana ja kesäkurpitsa, hienonna sipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista pihvit lettupannulla öljyssä. Jos pihvit eivät meinaa pysyä koossa, lisää vielä yksi kananmuna.
Tartarkastike
2 dl kermaviiliä
kurkkusalaattia
sitruunapippuria
tilliä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!