tiistai 6. syyskuuta 2011

Ruusukaali-lihawokki


Ensimmäinen kerta kun käytin ruusukaalia, ne sopivat kivasti tähän mausteiseen wokkiin. Kertaheitolla arjen suosikkisapuskaksi!

2 rkl öljyä
1 tl currya
1 tl chilimausteseosta
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
400 g ruusukaaleja (käytin pakastettuja)
2 rkl soijakastiketta
300 g porsaanlihasuikaleita
suolaa ja mustapippuria

Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet, kääntele muutama minuutti. Lisää hienonnettu sipuli ja puserrettu valkosipuli sekä lihasuikaleet. Keitä ruusukaalit kypsiksi, valuta ne ja lisää lihasuikaleiden joukkoon. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!