lauantai 1. lokakuuta 2011

Pauligin Makuparit-kilpailu: Aprikoosi-suklaakakkuset


Myös Inkiväärihillo kutsuttiin mukaan Pauligin kahvinmakuinen kilpailuun, jossa tuli kehittää paras mahdollinen makupari Pauligin erikoiskahville. Kahvilähetys saapui ja kilpailukahviksi valikoitui melko helposti Parisien. Parhaalta nämä aprikoosi-suklaakakkuset maistuisivat tietysti autenttisessa miljöössä Ranskan Pariisissa, mutta kyllä oma kotikin käy oikein hyvin. Tästä pääset äänestämään!

Aprikoosi-suklaakakkuset (n.12 kpl)

100 g voita
1,5 dl ruokosokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl spelttijauhoja
n. 2 tl jauhettua inkivääriä
1 tl leivinjauhetta
2 dl kuivattuja pehmeitä aprikooseja
100 g tummaa suklaata

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Hienonna aprikoosit ja rouhi tumma suklaa reiluiksi paloiksi. Lisää kuivat aineet sekä aprikoosikuutiot ja suklaa taikinaan ja sekoita se tasaiseksi. Laita muffinipellin koloihin paperiset vuoat tai voitele vuoat kauttaaltaan margariinilla, nostele taikinaa lusikalla koloihin. Paista kakkusia 200 asteessa n. 15 minuuttia.

6 kommenttia:

  1. Kävin äänestämässä sua :)
    -Päivi Helena

    VastaaPoista
  2. minäkin yritin äänestää Sinua!mut,ei onnistunut!apua!olet ehdottomasti Paras:)Ohjeita kehiin! ja näyttää niin syötävän ihanalle!nam...nam:)

    VastaaPoista
  3. Tällä herkulla voittoon kulti! :) Huomioikaa että äänestys onnistuu vain Facebook-profiilin kautta, harmi näin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos tsempistä ja äänistä! :) Valitettavasti vain Facebook-tilin omaavat voivat ilmeisesti äänestää. Harmihomma, sillä ei ole oletus että kaikki ovat naamakirjassa :(

    VastaaPoista
  5. Minäkin kävin jättämässä ääneni :) Näyttää niin hyvältä, et ois kiva jos meillekkin vaikka joskus maistiaisina heruis ;)ja kahvin kanssa!

    -Sinttu

    VastaaPoista
  6. Äänestin. -Marjo-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!