perjantai 16. joulukuuta 2011

Tomaattinen kanapasta


Eräänä päivänä ruoaksi oli pastaa ja broilerinkoipia. Niin piti olla seuraavanakin päivänä mutta eivätpä enää maistuneet, joten tuunasin niistä ja kaapista löytyvistä aineksista kanapastan. Ihan kelpo mättösapuska.

keitettyä täysjyväcappelli-pastaa
2 paistettua broilerinkoipea
2 dl paseerattua tomaattia
kourallinen kirsikkatomaatteja
1 sipuli
0,5 paprikaa
öljyä
suolaa
mustapippuria
chilimausteseosta (tai chilijauhetta)

Hienonna sipuli ja paprika, kuullota ne öljyssä. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti, suola, pippuri ja ripaus (tai reilumpikin) chilimausteseosta. Lisää pannulle keitetty pasta sekä paloiksi riivitty broilerinliha. Kuumenna ja lisää lopuksi halkaistut kirsikkatomaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!