sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Jauheliha-papukastike


Papupitoinen jauhelihakastike maustui mukavasti hiukan pidemmällä haudutusajalla.

400 g naudanjauhelihaa
1 prk papuja tomaattikastikkeessa
1 dl vettä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
n. 2 rkl soijaa
n. 2 rkl tomaattipyrettä
loraus ketsuppia
suolaa
mustapippuria
chilimausteseosta
basilikaa
öljyä

Kuori ja hienonna sipulit. Paista ne jauhelihan kanssa korkeareunaisessa pannussa. Lisää pavut ja tomaattikastike, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen  n. 20 minuuttia, sekoita välillä ja tarkista paksuus. Vettä voi lisätä tarvittaessa. Tarkista lopuksi maku ja tarjoa esim. pastan tai perunan ja kasvisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!