maanantai 5. joulukuuta 2011
Tuliset tonnikalalohkoperunat
Tässäpä mukanan tulinen perjantaipurtava.
5 perunaa
0,25 dl sweet chili- kastiketta
1 rkl öljyä
mustapippuria
1 tomaatti
1 tlk tonnikalaa chilikastikkeessa
1 dl emmentaljuustoraastetta
Pese perunat ja leikkaa ne kuorineen lohkoiksi. Kuori ja lohko sipuli. Sekoita chilikastike, öljy ja mustapippuri kulhossa (tai kätevästi hedelmäpussissa) peruna- ja sipulilohkojen kanssa. Levitä lohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 30 minuuttia. Paistoajan umpeuduttua levitä perunoiden ja sipuleiden päälle valutettu tonnikala, lohkottu tomaatti ja juustoraaste. Kuorruta 250 asteessa 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam, varmaan hyvää.
VastaaPoistaTuo on mainio tuo sweet chili-kastike. Muutama vuosi sitten oli jossain lehdessä (taisi olla pirkka) ohje tulisille katkaravuille. Sulatettuja pakastekatkarapuja ja kastiketta sekasin, nopeaa ja helppoa :) Olen useamman kerran tehnyt, on vaan niin hyvää :)
Minkä kanssa olet tulisia katkarapuja syönyt? Kuulostaa makoisalta! :)
VastaaPoista