maanantai 5. joulukuuta 2011

Tuliset tonnikalalohkoperunat


Tässäpä mukanan tulinen perjantaipurtava.

5 perunaa
0,25 dl sweet chili- kastiketta
1 rkl öljyä
mustapippuria
1 tomaatti
1 tlk tonnikalaa chilikastikkeessa
1 dl emmentaljuustoraastetta

Pese perunat ja leikkaa ne kuorineen lohkoiksi. Kuori ja lohko sipuli. Sekoita chilikastike, öljy ja mustapippuri kulhossa (tai kätevästi hedelmäpussissa) peruna- ja sipulilohkojen kanssa. Levitä lohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 30 minuuttia. Paistoajan umpeuduttua levitä perunoiden ja sipuleiden päälle valutettu tonnikala, lohkottu tomaatti ja juustoraaste. Kuorruta 250 asteessa 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

2 kommenttia:

  1. Nam, varmaan hyvää.
    Tuo on mainio tuo sweet chili-kastike. Muutama vuosi sitten oli jossain lehdessä (taisi olla pirkka) ohje tulisille katkaravuille. Sulatettuja pakastekatkarapuja ja kastiketta sekasin, nopeaa ja helppoa :) Olen useamman kerran tehnyt, on vaan niin hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Minkä kanssa olet tulisia katkarapuja syönyt? Kuulostaa makoisalta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!