tiistai 17. tammikuuta 2012

Kesäkurpitsa-herkkusienipasta


Kasvisruokapäivä osa 1.

pieni kesäkurpitsa tai puolikas isosta
puoli rasiaa pieniä herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
pieni sipuli tai puolikas isosta
250 g tuorepastaa
2 dl kevytruokakermaa
pieni ruukku basilikaa tai puolikas isommasta
suolaa
mustapippuria
öljyä

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja viipaleet puoliksi. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota kesäkurpitsaa, herkkusieniä ja viipaloituja sipuleita öljyssä kunnes alkavat pehmetä. Kaada joukkoon ruokakerma, lisää myös mausteet. Kuumenna. Keitä tuorepasta  ja nosta pastakauhalla vedestä kasviskastikkeen joukkon, sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!