keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tomaatti-sipulisalaatti


Ihme etten ole tätä makoisaa yhdistelmää aiemmin hoksannut kokeilla! Salaatin maut syvenevät mukavasti kun salaatin tekee etukäteen jääkaappiin ennen tarjoilua, tuntikin riittää.

Tomaatti-sipulisalaatti kahdelle

2 tomaattia
1 punasipuli
oliiviöljyä
mustapippuria

Leikkaa tomaatit ja kuorittu sipuli viipaleiksi. Asettele ne kerroksittain lautaselle. Valuta päälle oliiviöljyä ja ripottele rouhi pinnalle mustapippuria.

2 kommenttia:

  1. Tomaatti-sipulisalaatti, samoin myös appelsiini-sipulisalaatti on hyvää.:) Täytyisikin tehdä, kun oman maan sipuleita on jäljellä vielä vaikka kuinka.:)

    VastaaPoista
  2. Appelsiini-sipulisalaatti voisikin olla kivan raikasta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!