sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sweet chili-lohi ja korianteri-kuskussalaatti


Korianteri-kuskussalaattia tein jo viime kesänä, tällä kertaa muuten samalla ohjeella paitsi jätin fetajuuston pois. Itämaisittain maustettu uunilohi maistui hyvin raikkaan salaatin kera.

Sweet chili-lohi

lohifile
sweet chili-kastiketta
soijakastiketta
sitruunamehua
ripaus suolaa

Nosta kala nahkapuoli alaspäin uunivuokaan ja levitä mausteita kalan päälle maun mukaan. Suolaa ei tarvitse lisätä kovin paljon sillä soijakastike sisältää suolaa. Paista 200 asteessa 30 minuuttia, anna kalan jäähtyä ja tarjoa korianteri-kuskussalaatin kanssa.

1 kommentti:

  1. Namskis, sweet chili sopii kyllä hyvin lohelle! Muistan joskus maustaneeni lohen garam masalalla ja se oli myös kerrassaan mainiota! Suosittelen testaamaan. (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!