sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Parsakaali-pastavuoka


Parsakaali on niin hyvää! Ruoan lisukkeeksi höyrytän tuoretta parsakaalia, tähän vältti pakastettukin.

1 pss pakasteparsakaalia
6 dl penne rigate-pastaa (täysjyvä tai tavallista, laitoin sekaisin molempia)
2,5 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
1-2 dl juustoraastetta
sipuli
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta napakan kypsäksi. Kiehauta parsakaalit. Hienonna sipuli ja kuumenna mikrossa kunnes pehmenee, pari minuuttia. Sekoita ruokakerma, maito, sipuli ja mausteet. Laita vuokaan pasta ja parsakaalit, kaada päälle munakermaseos ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 220 asteessa 30 min. Tällä nestemäärällä vuoasta tulee aika napakkaa, sillä pasta imee nesteen itseensä. Nesteen määrää lisäämällä saa kosteamman vuokaruoan.

3 kommenttia:

  1. Näyttää täydelliseltä! :) Kokeiluun, ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa vähän enemmän nestettä, tästä tuli aika jämäkkää. Tietysti jos tykkää jämäkästä :)

      Poista
  2. munakermaseos <- reseptissä ei tosin lue munia lainkaan :D teenpä tätä joka tapauksessa vähän soveltaen joten katsotaan mitä tulee ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!