keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Katkarapu-rypälesalaatti


Salaattiperjantain herkkusalaatti. Valkosipulipatonki viimeistelee sohvaherkun.

katkarapuja
jääsalaattia
tummia rypäleitä
miniluumutomaatteja
katkarapuja

Marinadi katkaravuille

oliiviöljyä
(ehkä loraus valkoviinietikkaa?)
sitruunamehua
valkosipulin kynsiä ohuina viipaleina
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
mustapippuria

Sulata katkaravut ja lisää marinarin aineksia sopivissa määrin, sen verran että mitään nestemäistä ei tarvitse valuttaa pois. Anna katkarapujen maustua hetken aikaa jääkaapissa. Kokoa salaatti.

3 kommenttia:

  1. Salaatti minun mieleeni! Tosi hyvältä näyttää.:)

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää, kuten se kana-aurasalaattikin :P Mulle salaatin "huipentuma" on, jos siinä on viinirypäleitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaattiperjantai tiedossa meillä tänäänkin, kana-fetasalaattia :) kiitos kehuista!

      Poista

Kiitos kommentistasi!