keskiviikko 6. maaliskuuta 2013
Katkarapu-rypälesalaatti
Salaattiperjantain herkkusalaatti. Valkosipulipatonki viimeistelee sohvaherkun.
katkarapuja
jääsalaattia
tummia rypäleitä
miniluumutomaatteja
katkarapuja
Marinadi katkaravuille
oliiviöljyä
(ehkä loraus valkoviinietikkaa?)
sitruunamehua
valkosipulin kynsiä ohuina viipaleina
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
mustapippuria
Sulata katkaravut ja lisää marinarin aineksia sopivissa määrin, sen verran että mitään nestemäistä ei tarvitse valuttaa pois. Anna katkarapujen maustua hetken aikaa jääkaapissa. Kokoa salaatti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Salaatti minun mieleeni! Tosi hyvältä näyttää.:)
VastaaPoistaHerkulliselta näyttää, kuten se kana-aurasalaattikin :P Mulle salaatin "huipentuma" on, jos siinä on viinirypäleitä ;)
VastaaPoistaSalaattiperjantai tiedossa meillä tänäänkin, kana-fetasalaattia :) kiitos kehuista!
Poista