keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Soijabolognese


Soijatuotteet ovat nyt meidän keittiössä in. Menestyksekkäästi olen tehnyt jo useita erilaisia soijarouheruokia. En voi käsittää miten paljon jauhelihalta soijarouhe maistuu, ja soijasuikaleet taas vastaavasti porsaanlihasuikaleilta! Soijavalmisteiden käytössä reipas maustaminen on tärkeää, sellaisenaan soijarouheet- ja suikaleet ovat melko mauttomia. Tämä helppo bologneseohje löytyi soijarouhepussin kyljestä.

4-6 annosta

2 dl Soyappétit Tummaa soijarouhetta
6 dl vettä ja kasvisliemikuutio (vettä tarvittiin kyllä ainakin 2 dl enemmän)
2 sipulia
ruokaöljyä
2 purkkia murskattua tomaattia
1 tl paprikajauhetta
5 valkosipulinkynttä
1 tl tabascoa
basilikaa
valkopippuria (laitoin mustapippuria)

Keitä soijarouhetta kasvisliemikuution kanssa noin 5 min. Ruskista hienoksi pilkotut sipulit padassa öljyssä. Lisää tomaatti, valkosipulit, mausteet ja soijarouhe. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.


Oi ihana kevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!