lauantai 20. huhtikuuta 2013

Punajuuri-soijarouhepastalaatikko


Inkiväärihillon sekaisin soijasta- osiossa valmistamme tänään punajuurellista soijarouhepastalaatikkoa! Ohje seuraa.. ja alkuperäisen ohjeen alkuperää ei tarvinne esitellä; Yhteishyvä, jonka ohjeessa tosin oli käytetty jauhelihaa.

2 dl soijarouhetta
2 dl vettä
2 dl punajuurisuikaleita
suolaa
mustapippuria
n. 350g pennepastaa
1 prk (2,5 dl) maustettua kolmen juuston ruokakermaa
juustoraastetta

Laita soijarouhe ja vesi kulhoon, soijarouhe imee veden itseensä. Lisää mausteet ja punajuurisuikaleet. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita valutettu pasta ja soijarouheseos keskenään isossa kulhossa ja kaada vuokaan, tai nostele vuokaan vuorotellen pastaa ja soijarouheseosta. Valuta vuokaan kerma ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteisen uunin alatasolla n. 40 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Onpa mielenkiintoinen laatikko. En ole koskaan tehnyt mitään soijasta, mutta pitäisi varmaan kokeilla. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ok arkiruoka :) soijatuotteita suosittelen kokeilemaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi!