maanantai 15. huhtikuuta 2013

Puolukka-jogurttipannacotta


Pöhkönä puolukkaan-sarjassa raikas ja täyteläinen jälkiruoka!

2 annosta puolukka-jogurttipannacottaa

2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
2-3 rkl tomusokeria
2 liivatelehteä (yksikin voisi riittää)
n. 2 dl puolukoita

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Soseuta puolukat sauvasekoittimella. Sekoita jogurtti ja kuohukerma keskenään, lisää tomu- ja vaniljasokeri sekäpuolukkasurvos. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja liuota siihen liivatelehdet. Kaada liivate jogurttiseokseen ohuena nauhana kokoajan hyvin sekoittaen. Kaada annoslaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Koristele puolukoilla ja hasselpähkinärouheella.

2 kommenttia:

  1. Pannacotta on ihanaa ja pakastimessa on puolukoita vielä vaikka kuinka paljon. Pitääpä yhdistää nämä kaksi herkkua. Kiitos reseptistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löytyi kokeiltava resepti! :) ehkä laittaisin itse seuraavalla kerralla vain yhden liivatelehden, kahdella tuli aika jämäkkä pannacotta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!