Pöhkönä puolukkaan-sarjassa raikas ja täyteläinen jälkiruoka!
2 annosta puolukka-jogurttipannacottaa
2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
2-3 rkl tomusokeria
2 liivatelehteä (yksikin voisi riittää)
n. 2 dl puolukoita
Laita
liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Soseuta puolukat sauvasekoittimella. Sekoita jogurtti ja kuohukerma
keskenään, lisää tomu- ja vaniljasokeri sekäpuolukkasurvos. Kuumenna tilkka
vettä kiehuvaksi ja liuota siihen liivatelehdet. Kaada liivate
jogurttiseokseen ohuena nauhana kokoajan hyvin sekoittaen. Kaada
annoslaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Koristele puolukoilla ja hasselpähkinärouheella.
Pannacotta on ihanaa ja pakastimessa on puolukoita vielä vaikka kuinka paljon. Pitääpä yhdistää nämä kaksi herkkua. Kiitos reseptistä!:)
VastaaPoistaKiva jos löytyi kokeiltava resepti! :) ehkä laittaisin itse seuraavalla kerralla vain yhden liivatelehden, kahdella tuli aika jämäkkä pannacotta.
Poista