perjantai 17. toukokuuta 2013

Pekoni-rucolasalaatti


Tulin ostaneeksi rucolaa, joka mielestäni on aika voimakkaan makuinen. Se sopi kuitenkin kivasti tähän raikkaan rapsakkaan salaattiin, jota eräänä perjantaina söimme.

rucolaa
pekonia
persikkaa
kurkkua
punasipulia

Paista pekonit kypsäksi ja siirrä sivuun. Kuullota viipaloidut sipulit pekonien rasvassa. Leikkaa kurkku ja persikka sopiviksi paloiksi ja kokoa salaatti tarjoiluvatiin kerroksittain.

7 kommenttia:

  1. Nams, pekonia, ainiih olihan noita rehujakin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pekonia olisi voinut olla enemmänkin.. tai sitten hienonnettuna niin olisi "tuntunut isommalta määrältä".

      Poista
  2. Sattuipa mukava yhteensattuma,sillä itsellä olisi tarkoitus tehdä pekonisalaatti huomenna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma! Mitä sun salaattiin tuli? :)

      Poista
    2. Tein jäävuorisalaatista pohjan, jonka kruunasin pekonikuutioilla, kirsikkatomaateilla, punasipulilla ja aura-kastikkeella.. http://mokinkeittiossa.blogspot.fi/2013/05/2013-05-18-pekonisalaatin-metsastys.html

      Pitää kyllä kokeilla tuota sunkin versiota joku kerta :)

      Poista
  3. Kaupantäti kiittää whoopie-maistiaisista! Oli herkkua :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riikka jee! Kiva kun kommentoit vaikka ravintolapäivä menikin ohi :) yritin taannoin etsiskellä sua töistä mutta et sattunut olemaan paikalla ja sittemmin ei ole tullut sinne päin asiaa. Törmäillään taas ja ilmoitamme ennakkoon seuraavasta ravintolapäivästä että voit huomioida sen työvuorotoiveissa! ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!