tiistai 20. elokuuta 2013

Salamimeetvurstibagelit


Nam nam, täytetyt bagelit on niin herkkua! Nämä bagelit saivat täytteeksi seuraavaa:

ruohosipulituorejuustoa
salamimeetvurstia
vuohenjuustoa
rucolaa
paprikaa
mustapippuria


4 kommenttia:

  1. Mulla on ollut bageleiden teko jo vaikka kuinka kauan "to-do" -listalla, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi! Ehkä jonain kauniina päivänä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein taannoin elämäni ensimmäisen bagelsatsin, ihan ihka-aitoja home made bageleita siis, mutta ne tulivat syötyä niin nopeasti ettei niitä ehtinyt blogata :D ja tunnustettakoon, ei niiden ulkonäkö kovin hurmaava ollut.. maku silti hyvä! Käytänkin yleensä aina näitä Pirkan valmisbageleita. Kestävät ainakin päivävalon :D

      Poista
  2. Näyttää hyvältä, mut hetki viel menee enne ko toi leipä tekee paluun ruokavalioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, bagelit kyllä maistuu! Itsekin olen yrittänyt vähän leipää vähentää, mahdoton hiilarinpuputtaja kun olen..

      Poista

Kiitos kommentistasi!