keskiviikko 18. kesäkuuta 2014
Jauheliha-paputäytteiset ohukaiset
Täytettyjä suolaisia lettuja tulee tehtyä tosi harvoin. Nyt sain ispiraation, ja siitä oli erityisen kiitollinen Armas Apukokki, joka mielellään syö jauhelihaa vaikka joka ruoassa. Näpertelyä vaativa ruokalaji, mutta kerassaan hyvää!
Letut, n. 10 isoa
0,5 litraa maitoa
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
loraus öljyä
Sekoita lettuainekset ja paista letuiksi rasvassa paistinpannulla.
Täyte
400 g jauhelihaa
1 sipuli
valkosipulia
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk herkkusieniä
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
pizzamaustetta
.. mitä nyt haluaakaan mausteeksi laittaa
pinnalle juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Lisää mausteet ja ylimääräisistä nesteistä valutetut pavut sekä sienet. Levitä täytettä lettujen päälle ja kääri rullalle, asettele ne vierekkäin uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa kunnes juusto sulaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!