keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Jauheliha-paputäytteiset ohukaiset


Täytettyjä suolaisia lettuja tulee tehtyä tosi harvoin. Nyt sain ispiraation, ja siitä oli erityisen kiitollinen Armas Apukokki, joka mielellään syö jauhelihaa vaikka joka ruoassa. Näpertelyä vaativa ruokalaji, mutta kerassaan hyvää!

Letut, n. 10 isoa

0,5 litraa maitoa
2 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
loraus öljyä

Sekoita lettuainekset ja paista letuiksi rasvassa paistinpannulla.

Täyte

400 g jauhelihaa
1 sipuli
valkosipulia
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk herkkusieniä
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
pizzamaustetta
.. mitä nyt haluaakaan mausteeksi laittaa
pinnalle juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Lisää mausteet ja ylimääräisistä nesteistä valutetut pavut sekä sienet. Levitä täytettä lettujen päälle ja kääri rullalle, asettele ne vierekkäin uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa kunnes juusto sulaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!