maanantai 16. kesäkuuta 2014
Kinkkupannukakku
Juhlahumun jälkeen takaisin arkisempiin ruokiin. Erään päivän iltapalana oli kinkkupannaria. Helppoa ja maistuvaa!
4 dl rasvatonta maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
0,5 tl leivinjauhetta
loraus öljyä
kinkkusuikaleita
wok-vihanneksia
suolaa
mustapippuria
Sekoita maito, vehnäjauhot, munat, leivinjauhe, öljy, suola ja mustapippuri hyvin keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (käytin lasagnevuoan kokoista vuokaa) ja ripottele kinkkusuikaleet sekä wok-vihannekset taikinan päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.
Tunnisteet:
Iltapalat,
Porsaanliha
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!