lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kolmen maun uunilohi


Kokeilevaa kokkausta! Ostamani lohifile oli niin suuri, että sen pystyi maustaa useammalla eri tavalla. Parasta makua on vaikea valita, dijon-sinappi ja aura päihittivät soija-seesamin, joka ei maistunut kalassa mielestämme tarpeeksi. Idean sain Hayley's Cuisine-blogista.

lohifile
aurajuustoa
kokojyvädijon-sinappia
soijakastiketta
sweet chili-kastiketta
seesaminsiemeniä
(suolaa tarvittaessa)

1. Leikkaa loheen nahkaan asti ulottuvia viiltoja, täytä ne aurajuustosiivuilla.
2. Levitä lohen päälle dijon-sinappia.
3. Sekoita kulhossa soija- ja sweet chili-kastiketta, voitele lohi seoksella ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista kalaa 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!