keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Broileria pestokastikkeessa


Yhteishyvän ohjeella oikein maistuvaa kanakastiketta, tällä kertaa punaisella pestolla maustettuna. Tein ruoan lähes ohjeen mukaan, nestettä laitoin kyllä enemmän ja pestolle olisi voinut tehdä samat temput.

400 g broilerinfileitä
1 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl öljyä
3 rkl punaista pestokastiketta
2 dl kermaa
(2 dl vettä)
1 tl rakuunaa
 
Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Siivilöi fileiden päälle vehnäjauhoja. Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä molemmin puolin. Lusikoi pestokastike kermapurkkiin ja ravista. Kaada kermaseos pannulle ja vähennä lämpöä. Hauduta kannen alla 10–15 min. Mausta loppuvaiheessa rakuunalla.

2 kommenttia:

  1. Kokeilin kans tätä ohjetta viime vuoden puolella. Tykättiin...onkohan noissa valmis pestokastikkeissa kovinkin paljon eroja? Tehään meillä kyllä toistekkin, oli sen verran mieluinen maku.
    http://mimminkeittio.vuodatus.net/lue/2014/12/broileria-punaisessa-pestokastikkeessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika mietoa se punainen pesto vihreään verrattuna on. Kiva uusi maku silti, ei ole aiemmin tullut käytettyä sitä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!