perjantai 13. helmikuuta 2015

Kikherne-pekonipasta


Tässäpä edellisen nuudelikeiton lisäksi toinen helppo ja herkullinen arkiruoka, jonka eräältä forumilta bongasin. Tuoreita yrttejä ja paprikaa lisäämällä ruokaan saisi lisää väriä, vaikka herkkua se oli näinkin.

pastaa
pekonia
kikherneitä
sipulia
valkosipulia
tomaattimurskaa/paseerattua tomaattia
ruokakermaa
mustapippuria
öljyä

Hienonna pekoni ja sipulit. Paista ne tilkassa öljyä. Keitä pasta, lisää pastan kiehumisen loppuvaiheessa kikherneet kattilaan. Kaada keitinvesi pois. Lisää pastan sekaan pekoni-sipuliseos, tomaattimurska, ruokakerma sekä mausteet. Tarkista maku.

3 kommenttia:

  1. Mikäs sen parempaa kuin herkkua ja helppoa:) kiitos, kun jaoit tämän kanssamme!

    VastaaPoista
  2. Ps. Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!