torstai 26. helmikuuta 2015

Pesto-tuorejuustotäytteiset kana-pekonirullat


Tämä ohje on Hyvä Terveys-lehden sivuilta. Oikein maukkaita rullia! Jonkunlainen kastike olisi ollut hyvä lisä tälle aterialle. Kana-pekonirullien lisäksi söimme tomaattiriisiä ja paahdettuja porkkanoita.

5-6 maustamatonta broilerin ohutta fileepihviä
1 pkt pekonia
100 g maustamatonta tuorejuustoa (ohjeessa käytettiin yrttituorejuustoa)
0,5 prk pestoa

Sekoita pesto ja tuorejuusto keskenään. Levitä tahnaa broilerileikkeiden päälle. Kääri fileet rullaksi. Kiepauta rullien ympärille pekonia, maun mukaan yksi tai kaksi siivua per filee. Kiinnitä rullat cocktail-tikuilla. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, eli kunnes kana on kypsää ja pekoni rapeaa.


2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy vinkata pekoniin hullaantuneelle miehelleni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin pekoni on miehen suosikki, vaikka kyllä mäkin sitä syön..

      Poista

Kiitos kommentistasi!