perjantai 10. huhtikuuta 2015

Lämmin tomaatti-parsasalaatti


Uusimmassa Pirkassa oli houkuteleva lämpimän salaatin ohje, ja tekaisin sellaisen pihvin kaveriksi. En ole ihan vakuuttunut parsojen herkullisuudesta, mutta hyvältä ne tässä ruoassa kyllä maistuivat. Nippu maksoi peräti 6 euroa, sen väärtejä parsat eivät mielestäni kyllä ole. Tälläkin kertaa yritimme selvittää täydellisen pihvin salaisuutta, melko nappiin menikin, mutta pahus kun pääsivät hiukan kypsymään liikaa. Medium se olla pitää.

Uunipaahdettu tomaatti-parsasalaatti

250 g parsaa
1 rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
oliiviöljyä
100 g fetajuustoa
mustapipuria

Leikkaa parsoista puinen alaosa pois ja kuori varret. Puolita tomaatit. Laita parsat ja tomaatit vuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Sivele kasvikset oliiviöljyllä. Paahda 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes parsat ovat pehmeneet. Rouhaise päälle mustapippuria ja ripottele pinnalle murustettu feta.

3 kommenttia:

  1. Oo näyttää niin hyvältä! Itse olen viimeaikoina innostunut parsasta!

    VastaaPoista
  2. Nam, näyttääpä herkulliselta!! Parsa on ihan mielettömän ihanaa, kevään paras herkku!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!