keskiviikko 19. elokuuta 2015

Päivämme kahvilanpitäjinä part 3: Bebé & Paakkelssi torikahvila

(kuva by Nannan mies)

Hei me leivottiin! Hei me myytiin leivonnaisia! Hei me myytiin KAIKKI leivonnaiset! Kolmatta kertaa Bebé & Paakkelssin kassan takana, tämähän alkaa sujua jo aika mallikkaasti! Torikahvila pystytettiin ennätysvauhtia (ja ennätysnopeasti alkoivat ensimmäiset asiakkaat kierrellä kojun liepeillä, hyvä kun kakut jääkaappiin saatiin.. jep, roudattiin torille myös jääkaappi!). Myyntipöytä täyttyi tällä kertaa vain makeista leivonnaista. Toffeeta, mansikkakuorrutetta, karamellisoitua omenaa, rapeaa, makeaa, tahmeaa, kirpeää.. näistä oli torikahvilamme tarjoilut tehty. Mitä sitten, vaikka toinen menutaulu unohtui kotiin? Mitä sitten vaikka kakkulapioita oli liian vähän? Sitä sitten, että asiakkaita oli jonoksi asti, ihastuneet huokaukset lämmittivät leipureita enemmän kuin mikään muu, kakut ja muut herkut loppuivat käytännösä kesken. Sitä sitten, että tämä ei varmasti ollut viimeinen kerta. Marraskuuhun ei ole kuin kolme kuukautta..

♥ Iso kiitos teille kaikille! Asiakkaille, kahviloitsija-ystävälleni Nannalle ja toki myös miehille (lapsiperhe-elämässä tarvitaan tietynlaista joustavuutta, että Bebé & Paakkelssin paakkelssit saadaan leivottua!) 

Bebé & Paakkelssi-kakkukahvilan menu oli seuraava:

Omenoffee
Heroffee
Vadelma-suklaajuustokakku
Fiini puolukkapiirakka
Macarons: puolukka, mango, kookos, lime, mustaherukka
Donitsit: viskitoffee, mansikka, sitruuna-valkosuklaa, kaneli-sokeri
Sticky toffee pudding ja vaniljajäätelö







Hyvä tietää:

Bebé & Paakkelssin Facebook-sivut
Kahviloitsija-ystäväni Noppasoppa-blogi
Instagramissa: @inkivaarihillo, @noppasoppa.blogi,  #bebejapaakkelssi

4 kommenttia:

  1. Oh, enpä olisi itse osannut sitä paremmin sanoa �� oli aiva mahtavaa, taas kerran <3 maiskutellen odotan tulevia paakkelssipalavereja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoli kahvilaa on koekakkuset ;) joka kerta suosio kyllä yllättää, mutta vain positiivisesti :)

      Poista
  2. Ompa herkullisen näköistä!! :P ens kerralla aioin minäkin suunnata Kuopion torille ja tulla maistelemaan herkkujanne! tuosta omenoffeesta olisin kysynyt, että onko omenat keitetty jossain sokeriliemessä pehmeäksi ensin? onko kakku muuten kuten muutkin tekemäsi -offeet?:)
    t.Herkkusuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitoksia! Olinkin juuri tietokoneen äärellä naputtelemassa omenoffen reseptiä blogiin! :) julkaistu on joten resepti löytyy nyt blogista! Omenoffee kuten muutkin -offeet on helppo ja nopea valmistaa, herkullisuudesta tinkimättä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!