sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ravintolapäivä: Bebé & Paakkelssi talvikahvila


Hei vaan!

Tässäpä tuoreita tunnelmia eilisestä ravintolapäivästä ja viikosta muutenkin! Olo on väsynyt mutta oikein onnellinen. Meillä oli taas kerran ikioma kahvila Kuopion torilla! Olkoonkin, että meidän kahvila on auki maksimissaan neljänä päivänä vuodessa, Bebé ja Paakkelssi on silti meidän oma kahvila 

Kulunut viikko oli leipomisten suhteen tarkkaan aikataulutettu. Leivoin aina kun lapset nukkuivat tai isi hoiti tyttöjä, monena päivänä myös lasten läsnäollessa. Leivonta sujui jouhevasti ja ilman kommelluksia (joskus niitäkin sattuu!), ja kaikki oli valmista hyvissä ajoin. Lauantaina heräsin intoa ja jännitystä puhkuen jo 40 minuuttia ennen herätyskellon pirinää, tupsuttelin viimeiset tomusokerit kakkujen päälle, puin kolme kerrosta vaatetta ylleni, kannoin paakelssit autoihin ja kurvasin torille. Koju pystytettiin alusta alkaen ihan itse (Nannan isän avustuksella) ja myynti starttasi perinteisesti puolisen tuntia ennen virallista avaamisaikaa, kun kiinnostuneet katseet alkoivat kohdistua herkkupöytäämme.

Jälleen kerran päivä oli täysi kymppi, voisin ehkä jopa sanoa, että toistaiseksi paras ravintolapäivä! Myynti sujui, tunnelma pysyi korkealla ja herkut hupenivat pöydästä. Taitaa myös kahvilapäivistä kertynyt kokomus vaikuttaa kokonaisuuteen! Lounaaksi nautimme kanssaravintoloitsijoiden herkullista thairuokaa, kanacurrya ja thaimaalaiset lihapullapatongit.

Kiitoksia satelee jälleen: ystävälleni Nannalle, jonka kanssa jaamme intohimon leivontaan ja rakkauden kahvilaamme, Armaalle Apukokille joka kaitsee lapsiamme mahdollistaen leipomiseni ja tottakai aina ja ikuisesti myös asiakkallemme, joita ilman Bebé & Paakkelssia ei olisi olemassa!

Bebé & Paakkelssi-talvikahvilan menu oli seuraava

Cookie pops: piparkakku ja luumu-kaneli
Macarons: lime-sitruuna, appelsiini-neilikka, mustikka, suklaa-chili, vanilja, piparkakku
Glögijuustokakku
Lakumutakakku
Taateli-toffee cupcakes
Piparkakku-puolukkawhoopies
Tuplasuklaadonitsit

t. Päivi

Ps. Reseptejä tulossa lähiaikoina minun blogini lisäksi Nannan Noppasoppa-blogiin!1 kommentti:

  1. Oi mitä ihanaisia herkkuja :). Eipä ihme, että innokkaita herkuttelijoita riitti. Meillä jäi aika paljon kahvia ja leivonnaisia tällä kertaa yli. Tuntuu, että suurin osa oli lämpimän ruoan perässä, kun tuo ilma oli aika kylmä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!