tiistai 9. helmikuuta 2016

Lakritsi-valkosuklaamousse


Tämä jälkiruoka on raikkaasta nimestään huolimatta tuhtia tavaraa! Aterian päätteeksi en pystynyt syömään kokonaan omaa jälkkäriäni, joten pienet annoskoot ovat suotavia. Valkosuklaa, lakritsi ja raikkaat vadelmat ovat kiva kolmikko ja sopivat hyvin yhteen. Käyttämäni lakritsijauhe on tuhtia tavaraa, joten sen annostelussa kannattaa olla tarkkana. Mmm... suuret kirpakat vadelmat olivat moussen kanssa herkullisia!

Lakritsi-valkosuklaamousse

2 dl kuohukermaa
kolme riviä Pandan valkosuklaata
0,5-1 tl lakritsijauhetta
vadelmia

Vaahdota kuohukerma ja sulata suklaa. Sekoita ne keskenään ja lisää lakritsijauhe. Lisää lakujauhetta pikkuhiljaa vähän kerrallaan, maista välillä. Lusikoi mousse laseihin ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi. Koristele vadelmilla.

2 kommenttia:

  1. Nam, tätä pitää kokeilla kun lakritsijauhoakin sattuu olemaan :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!